Muschiulet de porc la gratar asiatic cu ananas
Muschiulet de porc la gratar din Asia cu ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 146 calorii, 19g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, sare grosieră, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Muschiulet De Porc Asiatic La Gratar, Muschiulet de porc asiatic la gratar cu sos de arahide, și Mușchi de porc la grătar din Caraibe cu salsa de ananas la grătar.
Instrucțiuni
Așezați filetele de porc în pungă de plastic resigilabilă; deoparte. Într-un castron mic, combinați ingredientele de marinată; se toarnă peste carne de porc. Sac de etanșare; frigider timp de cel puțin 1 oră la marinat, sau până la 24 de ore pentru a spori aroma.
Preîncălziți grătarul la cald mediu. Când este gata de grătar, scoateți carnea de porc din marinată și puneți-o pe grătar. Gatiti, acoperit, timp de aproximativ 10 minute pe fiecare parte sau pana cand temperatura interna a porcului este de 160 de grade F. intre timp, asezati bucatile de ananas pe frigarui; așezați pe grătar în ultimele 6 minute de timp de grătar, întorcându-se după 3 minute. Pentru a servi, feliați carnea de porc în felii de 1/2 inci (medalioane) și serviți cu ananas la grătar.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar.
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se împerechează bine cu carne la grătar, brânză medie până la puternică sau pur și simplu pe cont propriu.
Dense flavors of dark plum and chocolate, layered with toasted oak and a velvety finish that lingers and lingers. Pairs well with grilled meats, medium to strong cheese or simply on its own.