Muschiulet De Porc Gingered
Muschiulet de porc Gingered ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 424 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $1.81 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, rădăcină de ghimbir, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Gingered, Muschiulet de porc cu sos de Mango Gingered, și Muschiulet De Porc La Gratar Cu Sos Izabela Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ceapa în ulei și apă timp de 5-6 minute. Se amestecă ghimbirul și usturoiul. Acoperiți și gătiți timp de 8-12 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional. Reduceți căldura; amestecați jeleul de mere până se topește.
Tăiați filetul în opt felii; aplatizați fiecare la 1/2-in. grosime.
Se presară cu sare. Într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, sotati carnea de porc timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz. Se acoperă cu ceapă rezervată; acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Trompetistul Rutini Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Rutini Trompetistul Malbec]()
Rutini Trompetistul Malbec
Roșu violet strălucitor, arome seducătoare de prune fructate și profil de condimente (scorțișoară, cardamom, piper negru). este vinul roșu are un corp minunat și structura sa plină de viață accentuează taninurile intense cu un gust catifelat.Perechile ideale includ carne de grătar, mâncăruri de miel, empanadas sau pește de apă dulce.