Muschiulet de porc cu Chipotle-Maple Mop

Muschiulet de porc cu Chipotle-Maple Mop
Muschiulet de porc cu Chipotle-Maple Mop ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1178 calorii, 187g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.83 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână filete de porc, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Muschiulet De Porc Chipotle, Chipotle-Filet De Porc Marinat, și Muschiulet De Porc Crusted Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport cel mai apropiat de broiler și preîncălziți la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Combinați coriandrul, praful de usturoi și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Ungeți filetele cu uleiul și frecați-le peste tot cu condimente. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați carnea de porc pe o tigaie mică și puțin adâncă și se fierbe până devine aurie, întorcându-se o dată, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Un termometru cu citire instantanee trebuie să înregistreze 130 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Bateți siropul, oțetul, sosul fierbinte și sarea împreună într-un bol mic. Puneți aproximativ jumătate din sos deoparte. Ungeți generos filetele peste tot cu sosul rămas. Întoarceți-vă la broiler și gătiți, întorcându-vă o dată, până la un maro profund bogat, aproximativ 2 până la 3 minute. Puneți carnea deoparte timp de 5 minute pentru a vă odihni înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește cu sos rezervat pentru a stropi peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați filetul pe suprafața de lucru și alunecați un cuțit ascuțit sub suprafața pielii argintii. Ținând cuțitul plat împotriva cărnii, faceți prima tăietură tăind departe de dvs. și spre sfârșitul filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Ridicați porțiunea neatașată a pielii argintii în sus și așezați cuțitul în punctul în care pielea întâlnește filetul. Felie pentru a separa.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Continuați să vă deplasați pe lungimea filetului, trăgând și feliați până când pielea de argint este complet îndepărtată.
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista