Muschiulet de porc cu Chipotle-Maple Mop

Muschiulet de porc cu Chipotle-Maple Mop
Muschiulet de porc cu Chipotle-Maple Mop ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1178 calorii, 187g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.83 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână filete de porc, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Muschiulet De Porc Chipotle, Chipotle-Filet De Porc Marinat, și Muschiulet De Porc Crusted Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport cel mai apropiat de broiler și preîncălziți la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Combinați coriandrul, praful de usturoi și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3
Ungeți filetele cu uleiul și frecați-le peste tot cu condimente. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați carnea de porc pe o tigaie mică și puțin adâncă și se fierbe până devine aurie, întorcându-se o dată, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Un termometru cu citire instantanee trebuie să înregistreze 130 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
Bateți siropul, oțetul, sosul fierbinte și sarea împreună într-un bol mic. Puneți aproximativ jumătate din sos deoparte. Ungeți generos filetele peste tot cu sosul rămas. Întoarceți-vă la broiler și gătiți, întorcându-vă o dată, până la un maro profund bogat, aproximativ 2 până la 3 minute. Puneți carnea deoparte timp de 5 minute pentru a vă odihni înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se servește cu sos rezervat pentru a stropi peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați filetul pe suprafața de lucru și alunecați un cuțit ascuțit sub suprafața pielii argintii. Ținând cuțitul plat împotriva cărnii, faceți prima tăietură tăind departe de dvs. și spre sfârșitul filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Ridicați porțiunea neatașată a pielii argintii în sus și așezați cuțitul în punctul în care pielea întâlnește filetul. Felie pentru a separa.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Continuați să vă deplasați pe lungimea filetului, trăgând și feliați până când pielea de argint este complet îndepărtată.
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista