Muschiulet de porc cu Chipotle-Maple Mop

Muschiulet de porc cu Chipotle-Maple Mop ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1178 calorii, 187g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.83 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână filete de porc, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Muschiulet De Porc Chipotle, Chipotle-Filet De Porc Marinat, și Muschiulet De Porc Crusted Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport cel mai apropiat de broiler și preîncălziți la înălțime.
Combinați coriandrul, praful de usturoi și ghimbirul.
Ungeți filetele cu uleiul și frecați-le peste tot cu condimente. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Așezați carnea de porc pe o tigaie mică și puțin adâncă și se fierbe până devine aurie, întorcându-se o dată, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Un termometru cu citire instantanee trebuie să înregistreze 130 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii.)
Bateți siropul, oțetul, sosul fierbinte și sarea împreună într-un bol mic. Puneți aproximativ jumătate din sos deoparte. Ungeți generos filetele peste tot cu sosul rămas. Întoarceți-vă la broiler și gătiți, întorcându-vă o dată, până la un maro profund bogat, aproximativ 2 până la 3 minute. Puneți carnea deoparte timp de 5 minute pentru a vă odihni înainte de a tăia.
Se servește cu sos rezervat pentru a stropi peste carne.
Așezați filetul pe suprafața de lucru și alunecați un cuțit ascuțit sub suprafața pielii argintii. Ținând cuțitul plat împotriva cărnii, faceți prima tăietură tăind departe de dvs. și spre sfârșitul filetului.
Ridicați porțiunea neatașată a pielii argintii în sus și așezați cuțitul în punctul în care pielea întâlnește filetul. Felie pentru a separa.
Continuați să vă deplasați pe lungimea filetului, trăgând și feliați până când pielea de argint este complet îndepărtată.