Muschiulet Chipotle La Gratar

Muschiulet Chipotle La Gratar
Filetul Chipotle la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 448 calorii, 38g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper chipotle, suc de portocale, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Filet Picant De Porc Chipotle La Grătar, Chipotle Lime Filet De Porc La Grătar – My Take, și Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Pentru glazură, într-o cratiță mică, combinați zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă treptat sucul de portocale, apa, sosul de soia, sosul de ardei iute și pudra de chili până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți și aruncați marinada. Carnea de porc la gratar, acoperita, la foc mediu timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau pana cand un termometru pentru carne citeste 160 km, periand ocazional cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista