Muschi de porc la gratar cu ierburi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia de rețete, muschiul de porc la grătar cu ierburi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,65 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 248 de calorii. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Un amestec de muschi de porc, ulei de canolan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 70%, acest fel de mâncare este bun. Mușchiul de porc la grătar cu ierburi la grătar cu piersici la grătar, mușchiul de porc la grătar cu crustă de ierburi cu eșalotă crocantă și muschiul de porc la grătar cu crustă de ierburi cu șalotă crocantă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele nouă ingrediente.
Turnați 3/4 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 4 ore. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinata. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie pentru picurare.
Așezați carnea de porc peste tigaie și grătar, acoperită, la foc indirect mediu-fierbinte, timp de 25-40 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 160 °, ungând ocazional cu marinada rezervată.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Muschiul de porc poate fi asociat cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cu carne, tocanele și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechile de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.