Muschi de porc andaluz

Muschi de porc andaluz
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, muschiul de porc andaluz ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 288 de calorii, 36 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 2,2 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați cățel de usturoi, boia de ardei, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană andaluza, Gazpacho andaluz și Gazpacho andaluz.

Instrucțiuni

1
Frecați muschii cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Combina usturoiul, boia de ardei, sarea, scortisoara, cayenne si nucsoara; freca peste muschii. Se da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Puneți muschii într-o tigaie puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 20-27 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
6
Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista