Muschi de curcan la gratar
Mușchiul de curcan la grătar este un fel principal fără gluten și fără lactate . Această rețetă face 4 porții cu 275 de calorii , 28 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 2,49 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână suc de mere, muschi de piept de curcan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați muschi de porc la grătar cu ghimbir , muschi de porc învețit cu slănină și muschi de vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de mere, sosul de soia, uleiul, sucul de lămâie, ceapa, vanilia, ghimbirul, pudra de usturoi și piperul; adauga curcanul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Scurgeți și aruncați marinata. Grătiți curcanul, acoperit, la foc mediu timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 170°.