Musaca Croată

Musaca Croată
Rețeta Moussaka Croată ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 de ore. Pentru $2.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 673 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Croată "zgvacet", Plăcintă Cu Mere Croată, și Sauerkraut, Mod Croat.

Instrucțiuni

1
Tăiați un X în partea de jos a fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit și albiți roșiile împreună într - o oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați roșiile cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a se răci. Îndepărtați pielea cu cuțitul de tăiere, începând de la sfârșitul marcat și aruncați. Se toaca marunt rosiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CuțitCuțit
BolBol
3
Curățați cartofii și tăiați-i în felii puțin mai mici de 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Încălziți uleiul într - o oală de 4 până la 5 litri la foc moderat până când înregistrează 370 de litri F pe termometru. Se prăjesc cartofii în 6 loturi, întorcându-se ocazional, până devin aurii, aproximativ 6 minute pe lot, transferându-se cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Ulei de retur la 370 cm. f între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Încălziți untul într-o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi adăugați ceapa și usturoiul și saut-ul, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați carne de vită și saut, amestecând ocazional și rupând bulgări mari cu o lingură de lemn, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
7
Adăugați roșiile, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când aproape tot lichidul este evaporat, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
SareSare
8
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și pesmetul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
9
Aranjați o treime din cartofi, suprapunându - se ușor, într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci, apoi întindeți cu jumătate de amestec de carne de vită. Repetați stratificarea cu cartofi și carne de vită, terminând cu un al treilea strat de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ardei ArbolArdei Arbol
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună untul, ouăle, laptele, brânza și firimiturile de pâine până când sunt combinate, apoi turnați uniform peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CartofiCartofi
UntUnt
BrânzăBrânză
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Coaceți până se rumenesc și clocotesc în jurul marginilor, 35 până la 40 de minute. Se răcește ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista