Murăturile de coajă de pepene verde ale mamei

Murăturile de coajă de pepene verde ale mamei
Murăturile de coajă de pepene verde ale mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 1052 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $3.88 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet balsamic, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Murături De Coajă De Pepene Verde, Murături De Coajă De Pepene Verde, și Murături cu coajă de pepene verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pulpa din coaja de pepene verde, lăsând o cantitate mică de pulpă roșie pe coajă. Rezervați pulpa pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați coaja în cuburi de 1 inch și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă împreună sare și 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
4
Se toarnă peste coajă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Scurgeți; clătiți bine.
6
Combinați coaja cu apă pentru a o acoperi într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Scurgere.
8
Combinați restul de 2 căni de apă, oțeturi și următoarele 5 ingrediente în cuptorul olandez sau în cratița foarte mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 până la 25 de minute sau până când amestecul devine un sirop subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați coaja și fierbeți 5 până la 6 minute sau până când coaja devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
10
Împachetați amestecul de coajă fierbinte în borcane fierbinți, distribuind uniform lămâia și condimentele și umplând la 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
LămâieLămâie
Carne De VităCarne De Vită
11
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile. Procesați în baie de apă fierbinte 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista