Murăturile de coajă de pepene verde ale mamei
Murăturile de coajă de pepene verde ale mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 1052 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $3.88 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet balsamic, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Murături De Coajă De Pepene Verde, Murături De Coajă De Pepene Verde, și Murături cu coajă de pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pulpa din coaja de pepene verde, lăsând o cantitate mică de pulpă roșie pe coajă. Rezervați pulpa pentru o altă utilizare.
Tăiați coaja în cuburi de 1 inch și puneți-o într-un castron mare.
Se amestecă împreună sare și 2 litri de apă.
Se toarnă peste coajă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Combinați coaja cu apă pentru a o acoperi într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până se înmoaie.
Combinați restul de 2 căni de apă, oțeturi și următoarele 5 ingrediente în cuptorul olandez sau în cratița foarte mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 până la 25 de minute sau până când amestecul devine un sirop subțire.
Adăugați coaja și fierbeți 5 până la 6 minute sau până când coaja devine translucidă.
Împachetați amestecul de coajă fierbinte în borcane fierbinți, distribuind uniform lămâia și condimentele și umplând la 1/2 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile. Procesați în baie de apă fierbinte 20 de minute.