Murături Prăjite Cu Bere
Murăturile prăjite cu bere sunt un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos picant de scufundare a fermei, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Aluat de bere pentru pește prăjit, Beer Batter Fried Okra, și Creveți Prăjiți Cu Bere.
Instrucțiuni
Se usucă murăturile cu prosoape de hârtie.
Bateți împreună oul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați 1 1/2 căni de făină și bateți până se omogenizează.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie mare grea sau cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 37
Înmuiați feliile de murături în aluat, permițând scurgerea excesului de aluat. Prăjiți murăturile, în loturi, 3 până la 4 minute sau până devin aurii.
Scurgeți și uscați pe prosoape de hârtie; serviți imediat cu sos picant de scufundare Ranch.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Stivuitoare de mărar Kosher Vlasic.