Murături prăjite

Murături prăjite
Murăturile prăjite necesită aproximativ 27 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 97 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 631 de calorii. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pâine și murături cu unt, miere, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 57%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: murături prăjite, murături prăjite și murături prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-o oală cu fundul greu, încălziți 2 inci de ulei la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți făina și un strop de sare și piper într-un castron mic, ouăle bătute într-un alt castron, iar mălaiul cu un strop de sare și piper într-un al treilea castron. Dragă murăturile în făină, apoi oul și apoi mălaiul. Pe loturi, coborâți cu grijă murăturile în ulei și prăjiți timp de 3 minute. Folosind o lingură cu fantă scoateți din ulei pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați pe un platou de servire și serviți cu sos de muștar cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele pentru sos până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista