Jamaican Jardini muraturi Jardini ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 309 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, crenguțe de cimbru, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Chicken Jardini Cormorbre, Cum să murăm murăturile (murături la frigider adică), și Jamaican Nemernic Freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, albiți conopida timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă să se răcească.
3
Într-un borcan rezistent la căldură de 2 1/2 litru sau câteva borcane mai mici, împachetați conopida, morcovii, ardeiul gras, ardeii iute, căței de usturoi, crenguțe de cimbru și felii de ghimbir, alternându-le într-un model atractiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Cimbru Proaspăt
Ardei Gras
Conopidă
Morcov
Ardei Iute
Ghimbir
4
În cratiță, combinați oțetul, ienibaharul, zahărul, sarea și boabele de piper și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se dizolvă zahărul. Puneți lichidul de decapare în borcan. Dacă este necesar, adăugați mai mult oțet pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Legume
Ienibahar
Oțet
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Polonic
5
Lăsați murăturile să se răcească, apoi acoperiți cu un capac și dați-le la frigider până când sunt foarte aromate, cel puțin 10 zile.