Murături de pâine și unt jalapeimbroko
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru colecția dvs., murăturile de pâine și unt Jalapeincroo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 619 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, zahăr, oțet de mere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 421 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Murături Cu Pâine Jalapeno Și Unt, Murături de pâine și unt, și Murături De Pâine Și Unt.
Instrucțiuni
Tăiați capătul tulpinii de pe jalapeinclusos. Apoi tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Scoateți și aruncați semințele și coastele.
Așezați ardeii într-un castron mare.
Adăugați ceapa și amestecați sarea de murat, astfel încât să fie bine distribuită. Acoperiți ardeii cu un prosop curat și subțire. Puneți gheață peste prosop și puneți vasul la frigider pentru a se răci timp de 4 ore.
Clătiți și scurgeți ardeii și ceapa: după ce jalapele și ceapa s-au răcit timp de 4 ore, clătiți sarea de pe ardei și ceapă.
Scurgeți și clătiți și scurgeți din nou.
Faceți soluție de decapare: într-o oală de 4 sau 6 litri, puneți oțetul, zahărul și condimentele. Aduceți la fierbere pentru a dizolva zahărul.
Adăugați ardeii și ceapa în oală cu soluția de murat. Aduceți din nou la fierbere.
Împachetați borcane cu ardei și ceapă: aveți grijă la ardeii jalape. De îndată ce toate sunt gătite (vă puteți da seama că culoarea lor se schimbă de la un verde vibrant la un verde mai plictisitor), începeți să vă împachetați borcanele de conserve cu ardei și ceapă, folosind o lingură cu fante pentru a le scoate din tigaie.
Împachetați borcanele uniform cu ardeii și ceapa, până la aproximativ un centimetru de partea superioară a borcanelor.
Apoi turnați amestecul de oțet zaharat peste ardei, până când îi acoperă.
Sigilați și răciți: acoperiți borcanele și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a le răci în frigider.
Dacă intenționați să depozitați în afara frigiderului sau pentru o perioadă lungă de timp, utilizați borcane de conservare. Sterilizați mai întâi borcanele și capacele. Ștergeți jantele borcanelor după ce le împachetați cu murături. Procesați într-o baie de apă timp de 10 minute. Pentru instrucțiuni specifice de conservare, consultați Instrucțiuni mai detaliate despre postul nostru de rețetă de murături de pâine și unt.