Murături de pâine și unt jalapeimbroko

Murături de pâine și unt jalapeimbroko
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru colecția dvs., murăturile de pâine și unt Jalapeincroo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 619 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, zahăr, oțet de mere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 421 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Murături Cu Pâine Jalapeno Și Unt, Murături de pâine și unt, și Murături De Pâine Și Unt.

Instrucțiuni

1
Prep jalapeincomposos: 
2
Tăiați capătul tulpinii de pe jalapeinclusos. Apoi tăiați-le pe jumătate pe lungime.
3
Scoateți și aruncați semințele și coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Așezați ardeii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ceapa și amestecați sarea de murat, astfel încât să fie bine distribuită. Acoperiți ardeii cu un prosop curat și subțire. Puneți gheață peste prosop și puneți vasul la frigider pentru a se răci timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Clătiți și scurgeți ardeii și ceapa: după ce jalapele și ceapa s-au răcit timp de 4 ore, clătiți sarea de pe ardei și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Scurgeți și clătiți și scurgeți din nou.
5
Faceți soluție de decapare: într-o oală de 4 sau 6 litri, puneți oțetul, zahărul și condimentele. Aduceți la fierbere pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați ardeii și ceapa în oală cu soluția de murat. Aduceți din nou la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Împachetați borcane cu ardei și ceapă: aveți grijă la ardeii jalape. De îndată ce toate sunt gătite (vă puteți da seama că culoarea lor se schimbă de la un verde vibrant la un verde mai plictisitor), începeți să vă împachetați borcanele de conserve cu ardei și ceapă, folosind o lingură cu fante pentru a le scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Conserve BorcanConserve Borcan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Împachetați borcanele uniform cu ardeii și ceapa, până la aproximativ un centimetru de partea superioară a borcanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Apoi turnați amestecul de oțet zaharat peste ardei, până când îi acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5
Sigilați și răciți: acoperiți borcanele și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a le răci în frigider.
6
Dacă intenționați să depozitați în afara frigiderului sau pentru o perioadă lungă de timp, utilizați borcane de conservare. Sterilizați mai întâi borcanele și capacele. Ștergeți jantele borcanelor după ce le împachetați cu murături. Procesați într-o baie de apă timp de 10 minute. Pentru instrucțiuni specifice de conservare, consultați Instrucțiuni mai detaliate despre postul nostru de rețetă de murături de pâine și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături De Pâine și UntMurături De Pâine și Unt
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista