Murături de pâine și unt jalapeimbroko

Murături de pâine și unt jalapeimbroko
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru colecția dvs., murăturile de pâine și unt Jalapeincroo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 619 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, zahăr, oțet de mere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 421 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Murături Cu Pâine Jalapeno Și Unt, Murături de pâine și unt, și Murături De Pâine Și Unt.

Instrucțiuni

1
Prep jalapeincomposos: 
2
Tăiați capătul tulpinii de pe jalapeinclusos. Apoi tăiați-le pe jumătate pe lungime.
3
Scoateți și aruncați semințele și coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Așezați ardeii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați ceapa și amestecați sarea de murat, astfel încât să fie bine distribuită. Acoperiți ardeii cu un prosop curat și subțire. Puneți gheață peste prosop și puneți vasul la frigider pentru a se răci timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Clătiți și scurgeți ardeii și ceapa: după ce jalapele și ceapa s-au răcit timp de 4 ore, clătiți sarea de pe ardei și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scurgeți și clătiți și scurgeți din nou.
5
Faceți soluție de decapare: într-o oală de 4 sau 6 litri, puneți oțetul, zahărul și condimentele. Aduceți la fierbere pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Adăugați ardeii și ceapa în oală cu soluția de murat. Aduceți din nou la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Împachetați borcane cu ardei și ceapă: aveți grijă la ardeii jalape. De îndată ce toate sunt gătite (vă puteți da seama că culoarea lor se schimbă de la un verde vibrant la un verde mai plictisitor), începeți să vă împachetați borcanele de conserve cu ardei și ceapă, folosind o lingură cu fante pentru a le scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Conserve BorcanConserve Borcan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Împachetați borcanele uniform cu ardeii și ceapa, până la aproximativ un centimetru de partea superioară a borcanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Apoi turnați amestecul de oțet zaharat peste ardei, până când îi acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Sigilați și răciți: acoperiți borcanele și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a le răci în frigider.
6
Dacă intenționați să depozitați în afara frigiderului sau pentru o perioadă lungă de timp, utilizați borcane de conservare. Sterilizați mai întâi borcanele și capacele. Ștergeți jantele borcanelor după ce le împachetați cu murături. Procesați într-o baie de apă timp de 10 minute. Pentru instrucțiuni specifice de conservare, consultați Instrucțiuni mai detaliate despre postul nostru de rețetă de murături de pâine și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături De Pâine și UntMurături De Pâine și Unt
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista