Murături de pâine și unt
Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $2.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă este plăcută de 79 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, semințe de muștar, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Murături De Pâine Și Unt, Murături De Pâine Și Unt, și Murături de pâine și unt.
Instrucțiuni
Pregătiți două borcane de halbă și o oală mică de conserve.
Combinați castraveții tăiați felii, ardeii grași, ceapa și sarea de murat într-o strecurătoare așezată într-un castron mare. Dați-l la frigider timp de o oră pentru a elimina excesul de lichid. Clătiți legumele și aruncați lichidul.
Combinați oțetul și zahărul într-o oală mare.
Se încălzește la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Adăugați semințele de muștar, Semințele de țelină, fulgii de ardei roșu și cuișoarele. Creșteți căldura la mare și aduceți saramura la fierbere.
Adăugați legumele scurse și amestecați pentru a combina. Gatiti 5 minute, pana cand toate legumele din saramura sunt complet incalzite. Folosind clești, umpleți borcanele sterilizate cu legumele. Turnați încet saramura fierbinte peste legumele din fiecare borcan, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Atingeți ușor borcanele de pe un blat căptușit cu prosop pentru a ajuta la slăbirea bulelor înainte de a folosi un bețișor de lemn pentru a disloca bulele rămase. Verificați din nou spațiul pentru cap și adăugați mai multă saramură, dacă este necesar.
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Lăsați aceste murături să se vindece cel puțin 48 de ore înainte de a mânca.