Murături cu pâine și unt
Murăturile de pâine și unt sunt o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. Această rețetă servește 250 și costă 4 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare de conservare și decapare, ceapă, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Murături De Pâine Și Unt, Murături De Pâine Și Unt, și Murături de pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați bine castraveții pentru a îndepărta orice ceară; tăiați tulpina și capetele florii și tăiați castraveții transversal în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați ceapa în jumătate și feliați transversal în felii groase de 1/8 inch.
Așezați castravetele, ceapa și ardeiul gras într-un castron; aruncați cu sare. Acoperiți și lăsați să stea 3 ore la temperatura camerei; scurgere.
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele. În timp ce borcanele fierb, aduceți oțetul și următoarele 4 ingrediente la fierbere într-un 8-qt. oțel inoxidabil sau oală emailată, amestecând doar până se dizolvă zahărul.
Adăugați amestecul de castraveți scurs și gătiți, amestecând des, 7 până la 10 minute sau până când amestecul este bine încălzit și cojile de castraveți devin verde închis.
Puneți amestecul fierbinte în borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.