Murături crocante de dovlecei
Murătura crocantă de dovlecei necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 813 calorii. Pentru $ 4.74 pe portie, veți obține o garnitură care servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 321 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, pudră de muștar, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Murături De Dovlecei, Ridichi Și Guli-Rabe, Murături de lămâie | Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya-murături indiene ușoare, și Pui murat cu cartofi prăjiți cu usturoi și baie picantă de murături sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați subțire dovleceii folosind un cuțit ascuțit, mandolină sau lamă de feliere pe un robot de bucătărie. Puneți într-un castron cu șalotele și presărați peste sare. Se acoperă cu apă rece ca gheața, se amestecă pentru a dizolva sarea și se lasă 1 oră.
Scurgeți bine dovleceii și uscați-le folosind hârtie de bucătărie sau prosoape de ceai. Dacă rămân prea umede, apa va dilua soluția de decapare.
Între timp, puneți ingredientele de murat într-o tigaie și aduceți la foc mic. Bubble timp de 3 minute, asigurându-vă că zahărul sa dizolvat, apoi lăsați să se răcească până la cald, dar nu fierbinte.
Adăugați dovleceii și amestecați.
Scoateți amestecul în borcane sterilizate de 2 x 500 ml (vezi mai jos pentru a afla cum să sterilizați un borcan). Sigilați și lăsați câteva zile la frigider. Păstrate la rece, acestea se vor păstra câteva luni.