Mure cu smântână dulce
Murele cu smântână dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 377 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de vanillan, gălbenușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Somon dulce-Chili cu mure, Terci de porumb dulce cu mure, și Cremă De Lămâie Cu Mure.
Instrucțiuni
Combinați smântâna cu jumătate de zahăr într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic, dar nu fierbeți.
Bateti galbenusurile de ou intr-un bol (am folosit mixerul electric cu atasament de tel) cu cealalta jumatate de zahar.
Adăugați extract de vanilie. (Dacă folosiți în schimb o fasole de vanilie, împărțiți oala pe lungime, apoi răzuiți caviarul în amestecul de smântână/zahăr.)
Bateți amestecul de gălbenuș de ou pe mediu timp de un minut. Acum, cu mixerul pe mediu-scăzut, stropiți foarte încet în crema caldă. Folosesc o ceașcă de măsurare metalică pentru a scoate porții mici la un moment dat. Asigurați-vă că continuați să amestecați în timp ce turnați amestecul fierbinte continuu. Am cam stropit-o, astfel încât crema să curgă pe partea laterală a bolului, ceea ce reduce impactul cremei fierbinți care lovește ouăle.După ce se adaugă toată crema, opriți mixer.
Se toarnă amestecul în partea superioară a unui cazan dublu (sau un vas de sticlă montat peste o cratiță cu apă clocotită). Gatiti in cazanul dublu la foc mediu. Se amestecă ușor, dar constant, pe măsură ce amestecul de ouă/smântână se îngroașă încet. Urmăriți amestecul: dacă începe să se îngroașe cu adevărat, scoateți-l imediat de pe foc. Vrei ca aceasta să fie mai mult o cremă groasă, turnabilă, decât o textură groasă și grea de budincă. De îndată ce scoateți tigaia de pe foc, puneți fundul acesteia într-un castron cu gheață pentru a opri procesul de gătit (dar aveți grijă să nu lăsați gheața sau apa să picure peste marginea tigaiei.) Se amestecă să se răcească. Dacă trebuie să folosiți crema imediat, păstrați-o în baia de gheață și amestecați să se răcească. În mod ideal, veți transfera crema într-un recipient și o veți păstra la frigider timp de câteva ore. Spoon Generos (!) peste fructe de padure proaspete. O să-ți placă!