Mulligatawny și verde Raita

Mulligatawny și verde Raita
Rețeta Mulligatawny și Raita verde ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 6.25 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 1195 calorii, 65g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți morcovi, iaurt grecesc, limes și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați palak raitan sau Raita ușoară de spanac / raita s, Sheet Pan Tandoori pui și legume cu Chutney verde și Raita, și burhani raita | cum se face burhani raita / boorani raita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare și topiți untul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
YukonYukon
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se adaugă usturoiul, ceapa, 1 măr și ghimbirul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand se inmoaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Adăugați coriandrul, chimenul, turmericul și muștarul măcinat și gătiți, amestecând, până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Adăugați stocul și fierbeți până se îngroașă la consistența unui sos ușor, aproximativ 20 de minute. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Puneți mărul rămas într-un robot de bucătărie cu iaurtul, cilantro și menta. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați cardamomul și sucul de 1 var și condimentați cu sare și piper. Whizz pentru a combina. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
8
Pentru a servi, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Tăiați varul rămas în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
10
Încălziți o tavă sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare și stropiți puțină apă pe ea, apoi grătați naanul și ungeți cu unt topit. Polonic mulligatawny în boluri de mică adâncime și de sus cu orez și o bucată de raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
RaitaRaita
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
NaanNaan
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
PolonicPolonic
11
Serviți pene de naan și var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
NaanNaan
12
Puneți puiul într-un vas foarte mare sau împărțiți între 2 oale, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați boabele de piper, usturoiul, frunzele de dafin, morcovii, țelina, lămâile, ceapa și pachetul de plante și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și gătiți la foc mic timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
15
Scoateți puiul din lichid și lăsați să se răcească. Strângeți stocul. (Ar trebui să aveți 5 la 6 litri stoc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
16
Îndepărtați pielea și oasele de la pui și tăiați carnea folosind mâinile sau 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Ingrediente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Viță De Vie Vechi Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Viță De Vie Vechi Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocale, unt de mere, pucioasă și un precursor particular al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna precedentă, contribuind la dezvoltarea unor botrytis timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel vintage - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi ca sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul recoltelor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost îmbătrânit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista