Mucegai De Brânză De Somon Afumat
Mucegaiul de brânză de somon afumat este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 811 calorii, 18g de proteine, și 78g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, smântână, migdale măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt British Cheese Board - brânză Cheshire și Quiche de somon afumat, Cupe De Brânză Cu Somon Afumat, și Brânză Cremă De Somon Afumat.
Instrucțiuni
Combinați crema de brânză, pimientos, ceapă și migdale. Se amestecă amestecul pe hârtie pergament, se înfășoară și se pune într-un bol pentru a forma o matriță. Se răcește timp de 4 până la 6 ore. Odată răcit, scoateți din matriță, desfaceți și așezați pe placa de servire.
Se întinde uniform cu smântână și se garnisește presărat cu mărar.
Serviți mucegaiul pe un platou sau o placă de brânză cu biscuiți asortați.