Mr. Smoky ' s Chipotle-sos fierbinte de muștar

Mr. Smoky ' s Chipotle-sos fierbinte de muștar
Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Sosul fierbinte Chipotle-muștar al Domnului Smoky ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,96 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână ardei iute guajillo, semințe de muștar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită înăbușită Yum-O în sos de muștar afumat, Budinca De Porumb Mexicană Servită Cu Sos Chipotle Afumat, și Burgeri de bere fumurii cu sos cremos de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute guajillo într-un castron mare, adăugați suficientă apă pentru a le acoperi și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.Când ardeii iute sunt gata, scurgeți-i într-o strecurătoare și transferați-i într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați ingredientele măsurate rămase, inclusiv sosul adobo rezervat și amestecați aproximativ 30 de secunde. Opriți și răzuiți părțile laterale ale ulciorului cu o spatulă de cauciuc, apoi continuați să amestecați până se omogenizează, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AdoboSos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Transferați sosul fierbinte într-un recipient cu un capac etanș și refrigerați cu cel puțin 1 zi înainte de servire. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 50 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista