Moștenirea lui Elizabeth Bloody Mary Mix

Moștenirea lui Elizabeth Bloody Mary Mix
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și băuturi întregi 30? Moștenirea lui Elizabeth Bloody Mary Mix ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 14 calorii. Această rețetă servește 35 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, roșii de moștenire, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Heirloom Tomato Bloody Mary Mix, Heirloom Tomato Bloody Mary, și Heirloom Tomato Bloody Mary.

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile într-un cuptor olandez și amestecați-le cu un masher de cartofi până când sunt groase. Gatiti la foc mediu, amestecand des, 20-25 de minute sau pana cand cojile sunt ofilite si majoritatea sucurilor au fost eliberate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Apăsați roșiile printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol mediu, apăsând cu o lingură de lemn pentru a stoarce sucurile; aruncați solidele. Întoarceți sucul de roșii în cuptorul olandez și amestecați sosul Worcestershire și ingredientele rămase. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând des, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute).
4
Se toarnă în 2 (1-qt.) borcane; se răcește 2 până la 4 ore. A se păstra la frigider până la 5 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții35
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista