Mozzarella Martini cu consom de roșii proaspete

Mozzarella Martini cu consom de roșii proaspete
Mozzarella Martini cu Consomme de roșii proaspete este o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană . Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 246 de calorii . Pentru 2,13 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 41 de minute . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de busuioc, roșii cherry, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 89% , acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fresh Tomato Martini , Fresh Tomato-Basil Martini și Fresh Mozzarellan and Tomato .

Instrucțiuni

1
Veți avea nevoie de suficientă apă de roșii pentru a vă umple paharele de martini, așa că măsurați capacitatea acestora, probabil între 5 și 9 uncii. Răciți paharele de martini la congelator, dacă este loc, sau puneți la frigider cu 1 oră înainte de servire. (Un congelator dă un îngheț puternic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Roșie ZebraRoșie Zebra
2
Pune 1 felie de roșie verde în fiecare pahar. Înjumătățiți sau în sferturi bocconcini dacă sunt mai mari de 1 inch în diametru. Așezați un boccoccini și o roșie cherry pe fiecare dintre cele 4 frigărui de lemn lungi de 4 până la 5 inci. Asezonați cu sare și piper și stropiți cu ulei de busuioc, dacă doriți. Lucrând rapid, împărțiți lichidul de roșii între paharele de martini răcite. Echilibrează frigaruile deasupra paharelor, apoi ia o frunză de busuioc pe pahar și freacă-o pe marginea sticlei, înainte de a pune deasupra fiecărui pahar, lângă frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire1 Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Ardei ThailandeziArdei Thailandezi
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Serviți imediat.
4
*Nota bucătarului: Este imposibil să dați o anumită cantitate pentru roșii, deoarece câtă „apă” eliberează o roșie depinde de mulți factori, inclusiv de sezonul de vegetație și de soi. Nu lăsați pulpa de roșii să se irosească. Folosește această rețetă ca scuză pentru a începe sezonul rapid de sos de roșii. Puteți congela sau conserva sosul și apoi îl aveți la îndemână pentru mese rapide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Aduceți 2 oale mari cu apă la fiert. Coborâți roșiile în apă, fierbeți timp de 45 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați roșiile albite pe o foaie de copt și curățați coaja desfăcută. Cu o strecurătoare peste un bol, stoarceți semințele și măruntaiele din fiecare roșie. Puneți deoparte și răciți lichidul limpede strecurat pentru alte utilizări. Tăiați roșiile decojite în bucăți de 1 inch și puneți bucăți în blender. Se face piure bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă în bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 41 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista