Mozzarella Martini cu consom de roșii proaspete

Mozzarella Martini cu consom de roșii proaspete
Mozzarella Martini cu Consomme de roșii proaspete este o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană . Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 246 de calorii . Pentru 2,13 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 41 de minute . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de busuioc, roșii cherry, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 89% , acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fresh Tomato Martini , Fresh Tomato-Basil Martini și Fresh Mozzarellan and Tomato .

Instrucțiuni

1
Veți avea nevoie de suficientă apă de roșii pentru a vă umple paharele de martini, așa că măsurați capacitatea acestora, probabil între 5 și 9 uncii. Răciți paharele de martini la congelator, dacă este loc, sau puneți la frigider cu 1 oră înainte de servire. (Un congelator dă un îngheț puternic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Roșie ZebraRoșie Zebra
2
Pune 1 felie de roșie verde în fiecare pahar. Înjumătățiți sau în sferturi bocconcini dacă sunt mai mari de 1 inch în diametru. Așezați un boccoccini și o roșie cherry pe fiecare dintre cele 4 frigărui de lemn lungi de 4 până la 5 inci. Asezonați cu sare și piper și stropiți cu ulei de busuioc, dacă doriți. Lucrând rapid, împărțiți lichidul de roșii între paharele de martini răcite. Echilibrează frigaruile deasupra paharelor, apoi ia o frunză de busuioc pe pahar și freacă-o pe marginea sticlei, înainte de a pune deasupra fiecărui pahar, lângă frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire1 Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Ardei ThailandeziArdei Thailandezi
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Serviți imediat.
4
*Nota bucătarului: Este imposibil să dați o anumită cantitate pentru roșii, deoarece câtă „apă” eliberează o roșie depinde de mulți factori, inclusiv de sezonul de vegetație și de soi. Nu lăsați pulpa de roșii să se irosească. Folosește această rețetă ca scuză pentru a începe sezonul rapid de sos de roșii. Puteți congela sau conserva sosul și apoi îl aveți la îndemână pentru mese rapide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Aduceți 2 oale mari cu apă la fiert. Coborâți roșiile în apă, fierbeți timp de 45 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Așezați roșiile albite pe o foaie de copt și curățați coaja desfăcută. Cu o strecurătoare peste un bol, stoarceți semințele și măruntaiele din fiecare roșie. Puneți deoparte și răciți lichidul limpede strecurat pentru alte utilizări. Tăiați roșiile decojite în bucăți de 1 inch și puneți bucăți în blender. Se face piure bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă în bol.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 41 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista