Mozzarella Marinara
Mozzarella Marinara necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această garnitură are 252 de calorii , 4 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de pastă de roșii, zahăr, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 26% . Rețete similare sunt Mozzarellan și Busuioc cu Sos Marinara , Batoane Mozzarella de casă cu Sos Marinara și Easy Ricottan Vinete Mozzarella Marinara Coace .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și usturoiul în ulei.
Adaugati rosiile, pasta de rosii, apa, zaharul, sarea si frunza de dafin. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20-30 de minute sau până se îngroașă.
Între timp, așezați un înveliș pentru rulada de ouă pe o suprafață de lucru cu un vârf îndreptat spre dvs.
Pune o bucată de brânză lângă colțul de jos. Îndoiți colțul de jos al ambalajului peste brânză; rulați doar până când brânza este închisă. Îndoiți părțile laterale ale ambalajului deasupra. Cu ajutorul unei pensule de patiserie, umeziți colțul de sus cu apă.
Rulați strâns pentru a sigila, formând un tub. Repeta.
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Prăjiți bețișoarele de mozzarella, câteva câte una, timp de 1 minut sau până se rumenesc, întorcându-le din când în când. Aruncați frunza de dafin din sosul marinara.
Serviți cu bețișoarele de mozzarella.