Caldo Gallega

Caldo Gallega
Caldo Gallega ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,46 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 31 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de cartofi, ceapă, legături de cârnați chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Rețete similare includ Caldo Batido sau Caldo de Enferom, Empanada Gallega (plăcintă cu carne de porc și piper Galiciană), și Arroz Caldo.

Instrucțiuni

1
Se toarnă bulionul de pui într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa, șunca, cârnații chorizo, fasolea albă, cartofii, spanacul și usturoiul. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ChorizoCârnați Chorizo
Fasole AlbăFasole Albă
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Serviți și bucurați-vă!
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista