Mozzarella Fonduta
Mozzarella Fonduta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 389 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sugestia de servire: pâine la grătar, fulgi de piper, gruyere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Macaroane Grill Fonduta Gamberi, Mozzarellan în Carrozza (sandwich cu Mozzarella prăjită) cu gem Balsamic de afine, și Napolitană "Mozzarellan în Carrozza" {Mozzarella umplute pâine prăjită franceză} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: șase ramekins de 5 uncii
Într-o cratiță mică, aduceți sosul de roșii-busuioc și fulgii de ardei roșu la foc mic la foc mediu. Gatiti descoperit pana se ingroasa, 20-25 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați busuiocul.
Așezați șase ramekine de 5 uncii pe o foaie de copt. Împărțiți sosul în mod egal între ramekins. Împărțiți prosciutto printre ramekins.
Așezați feliile de mozzarella între 3 prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de umiditate.
Așezați feliile de mozzarella deasupra prosciutto-ului. Condimentează cu sare și piper.
Presărați Gruyere deasupra.
Se fierbe până se topește brânza și se rumenesc, 5 până la 8 minute.
Se servește cu pâine la grătar.