Mozzarella De Casă
Nevoie de un fără gluten, primal, FODMAP prietenos, și felul principal vegetarian? Mozzarella de casă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 370 calorii. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, apă, ulei de măsline extra virgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mozzarella De Casă, Bastoane De Mozzarella De Casă, și Chiftele Umplute Cu Mozzarella De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți un galon de apă la fierbere.
Într-un castron mare, rupeți cașul de mozzarella în bucăți mici. Înveliți cașul cu 2 linguri de sare și dați deoparte.
Într-un alt castron mare, sareți al doilea galon de apă cu sarea rămasă și adăugați cât mai multă gheață pe care o poate ține.
Acest lucru este în cazul în care acesta devine un pic mai complicat. Turnați cu grijă apa clocotită peste cașul sărat. Pe măsură ce cașul începe să se topească, amestecați cu grijă cu o lingură de lemn timp de 1 minut. Scufundați ambele mâini în apa cu gheață atât timp cât o puteți suporta, pentru că sunteți pe punctul de a întinde mozzarella în apă fierbinte clocotită. Cașul se va fi așezat în fundul bolului și, în acest moment, trebuie să lucrați rapid sau să riscați să gătiți excesiv cașul.
Scufundați-vă mâinile în apa fierbinte și începeți să întindeți mozzarella. Prin întinderea brânzei vă asigurați că toate cheagurile s-au topit complet. Cașul va deveni incredibil de moale și va străluci cu unt și, de asemenea, miroase minunat. Formați mozzarella în bile de dimensiuni de roșii, apoi aruncați mozzarella în apa cu gheață pentru a opri procesul de gătit. Lucrați rapid, deoarece mozzarella va începe să devină cauciucată cu cât stă mai mult în apa fierbinte.
Înfășurați fiecare bilă de mozzarella strâns în folie de plastic și păstrați-o la frigider până la o săptămână.
Serviți brânza cu cele mai bune roșii pe care le puteți găsi, busuioc cu adevărat proaspăt, ulei de măsline extravirgin, sare și piper proaspăt crăpat.