Mousse ușor de lămâie
Mousse ușor de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD per porție. O porție conține 611 calorii, 12 g de proteine și 37 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână bucăți de prăjitură scurtă, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mousse ușor de lămâie, Mousse Au Chocolat (Mousse de ciocolată franceză ușoară) și Cupcakes cu lămâie cu glazură de mousse de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați budinca și laptele și puneți deoparte. Bateți smântâna pentru frișcă și zahărul până se formează vârfuri.
Adăugați aproximativ 1/4 din frișcă în budincă și îndoiți-o ușor pentru a o ușura. Îndoiți frișca rămasă în budincă și serviți în boluri mici sau pahare de cocktail pe o farfurie de subliniere.
Așezați câteva fructe de pădure pe fiecare desert pentru a ornat și serviți câteva fursecuri pe farfuriile de subliniere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Mousse-ul funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.