Mousse De Ciocolată Tiramisu
Mousse de ciocolată Tiramisu este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 99 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, brânză mascarpone, vin marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mousse De Ciocolată Cu Cafea Tiramisu, Tiramisu Mousse Cheesecake, și Mousse De Tiramisu Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați espresso și unt în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte.
Așezați bucățile de ciocolată neagră în amestecul de espresso; gătiți fără a agita până când ciocolata începe să se topească, aproximativ 3 minute.
Bateti ciocolata si amestecul espresso pana se combina bine.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați Marsala, gălbenușurile de ou și zahărul într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând constant până se spumează și se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Se amestecă brânza mascarpone în amestecul marsala.
Combinați amestecul de ciocolată cu amestecul de mascarpone. Se răcește la temperatura camerei.
Bateți smântâna grea într-un bol până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Îndoiți jumătate de frișcă în amestec de ciocolată răcit.
Îndoiți a doua jumătate de frișcă în amestec de ciocolată. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.]()
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
#28 wine in VinePair's Top 50 of 2018Intense ruby red color with fine nose of blackberries and blackcurrant notes, balsamic and spicy hints. The wine display excellent acid structure, well balanced, elegant tannins. The impact in the mouth is velvety and persistent.