Mousse De Ciocolată Tiramisu

Mousse De Ciocolată Tiramisu
Mousse de ciocolată Tiramisu este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 99 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, brânză mascarpone, vin marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mousse De Ciocolată Cu Cafea Tiramisu, Tiramisu Mousse Cheesecake, și Mousse De Tiramisu Ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați espresso și unt în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Așezați bucățile de ciocolată neagră în amestecul de espresso; gătiți fără a agita până când ciocolata începe să se topească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
3
Bateti ciocolata si amestecul espresso pana se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Combinați Marsala, gălbenușurile de ou și zahărul într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând constant până se spumează și se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scoateți din căldură.
7
Se amestecă brânza mascarpone în amestecul marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
8
Combinați amestecul de ciocolată cu amestecul de mascarpone. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
9
Bateți smântâna grea într-un bol până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Îndoiți jumătate de frișcă în amestec de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
11
Îndoiți a doua jumătate de frișcă în amestec de ciocolată. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
#28 wine in VinePair's Top 50 of 2018Intense ruby red color with fine nose of blackberries and blackcurrant notes, balsamic and spicy hints. The wine display excellent acid structure, well balanced, elegant tannins. The impact in the mouth is velvety and persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista