Mousse de ciocolată mătăsoasă cu unt de arahide crocant

Mousse de ciocolată mătăsoasă cu unt de arahide crocant
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 107G de grăsime, și un total de 1326 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,2 USD pe porție. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată, ciocolată cu lapte, arahide prăjite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mousse de ciocolată mătăsoasă cu unt de arahide crocant, Mousse De Unt De Arahide Cu Ciocolată Cu Lapte Cu Topping Crocant, și Plăcintă Cu Mousse Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Vegană Cu Sos De Agave Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crema de arahide: într-un castron mic, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna grea la foc mic cu alunele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GelatinăGelatină
ArahideArahide
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Lăsați crema de arahide să stea pe foc timp de 15 minute. Strecurați crema de arahide într-un castron mediu; aruncați alunele tocate. Ștergeți cratița, adăugați înapoi smântâna și aduceți la foc mic. De pe foc, amestecați gelatina și ciocolata albă tocată până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
GelatinăGelatină
ArahideArahide
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați într-un castron și refrigerați crema de arahide până când este setată, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Între timp, faceți mousse-ul: într-o cratiță mică, încălziți crema până la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Puneți ciocolata cu lapte și ciocolata neîndulcită într-un castron mediu și adăugați smântâna fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să stea până se topește, apoi bateți până se omogenizează; lasa sa se raceasca. Într-o altă cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile la viteză mare până se omogenizează. Turnați încet siropul de zahăr fierbinte în timp ce bateți cu viteză mare; aveți grijă să nu turnați siropul direct pe bătăi. Bateți până când amestecul este rece, palid și gros, aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi. Acoperiți mousse-ul cu folie de plastic și dați-l la frigider până la răcire, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SiropSirop
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
8
Faceți crocantul: tapetați o foaie de copt medie cu hârtie de ceară. Într-un castron mediu, sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți untul de arahide și ciocolata la putere mare la intervale de 30 de secunde, amestecând până la omogenizare. Se amestecă fulgii de porumb și alunele și se întinde crocantul pe foaia de copt într-un strat de 1/2 inch. Congelați până la fermitate, aproximativ 1 1/2 ore. Tăiați în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
CiocolataCiocolata
ArahideArahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
9
Puneți mousse-ul în 8 pahare sau boluri și acoperiți fiecare cu o lingură de cremă de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se presară cu crocantul de arahide și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista