Mousse de ciocolată cu mentă vegană bogată și cremoasă
Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 341 calorii, 3G de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți cremă de soia din carton-Vezi notele de mai jos, ciocolată fără lactate, câteva picături de ulei de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse Bogat De Ciocolată, Mousse Bogat De Ciocolată, și Cheesecake Bogat Cu Mousse De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți ciocolata în bucăți mici, puneți-o într-un castron peste o tigaie cu apă foarte fierbinte și lăsați-o să se topească.
Bateți crema de soia până când este foarte groasă și bine aerată. Îndoiți ciocolata topită, adăugați câteva picături de ulei de mentă, apoi amestecați-o bine.Lingurați sau introduceți mousse-ul în feluri de mâncare individuale și decorați cu chipsuri de ciocolată fără lactate sau puțină ciocolată rasă.Se răcește la frigider timp de 1 oră înainte de servire.