Mousse De Ciocolată-Alune
Mousse de ciocolată-alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 848 calorii, 11g de proteine, și 74G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de gălbenușuri de ou, ciocolată cu lapte, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mousse De Alune De Ciocolată, Mousse De Ciocolată-Alune, și Mousse De Ciocolată Cu Alune.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aranjați alunele pe o tavă mică de copt și coaceți până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute, întorcând tava înapoi în față după 5 sau 6 minute. Mișto. Închideți nucile într-un prosop curat și frecați până când se desprinde cât mai mult din piele.
Așezați nucile și uleiul de alune în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și procesați până se formează o pastă.
Între timp, într-un castron mare, folosind un tel sau un bătător de ouă, bateți smântâna grea. La frigider, acoperit, până când este nevoie.
Într-un castron mediu rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită, topiți ciocolata. Opriți focul când aproape s-a topit și amestecați ocazional până se topește complet.
Răzuiți în pasta de nuci și procesați până se amestecă bine. Pune deoparte.
Într-un castron curat, rezistent la căldură, bateți ușor gălbenușurile.
* Dacă uleiul de alune nu este disponibil, uleiul de arahide sau șofrănel poate fi înlocuit.