Mostaccioli cu sos de vinete este un vegetarian garnitură. O porție conține 197 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mostaccioli cu sos de cremă de roșii uscat la soare, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), și Mama Mostaccioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și usturoiul; se sotează 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați vinete și următoarele 6 ingrediente; gatiti, neacoperit, la foc mediu 10 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
6
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.