Morcovii și mazărea de tarhon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 40 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, tarhon, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Morcovi Tarhon, Saut morcovi cu tarhon, și Morcovi și tarhon de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți mazărea de zahăr și apa într-o cratiță. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați morcovul și untul; acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă tarhon, muștar Dijon, oțet de cidru și sare.