Morcovi și linte turcească (Zeytinyagli havu Nr. 1)

Morcovi și linte turcească (Zeytinyagli havu Nr. 1)
Morcovii și lintea turcească (Zeytinyagli havu circuler) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 330 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, pastă de roșii, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Linte cu morcovi, Du Puy linte cu morcovi, și Linte Cu Sfeclă Prăjită Și Morcovi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa; gatiti 9 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut. Se amestecă pasta de roșii și ardeiul Alep; gatiti 30 de secunde. Se amestecă morcovii și 1/4 linguriță sare; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc.
5
Combinați 3 căni de apă și linte într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu-mare și amestecați amestecul de ceapă; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și piper negru proaspăt măcinat. Se acoperă cu un prosop de bucătărie și se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
LinteLinte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se servește cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
7
Garnisiți cu mărar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista