Morcovi umpluți la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, morcovi umpluți la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 166 de calorii, 2 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 34 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sare și piper, nucșoară măcinată, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 36%, ceea ce nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Morcovi la cuptor, Morcovi cu hrean la cuptor și Morcovi ușor la cuptor.
Instrucțiuni
Pune morcovii într-o tigaie; adăugați 1 inch de apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când devine crocant. scurgere.
Tăiați o felie subțire pe lungime din fiecare morcov. Scoateți morcovul, lăsând un 1/4-inch. coajă; pune scoici deoparte.
Puneți morcovul îndepărtat într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se toaca marunt.
Transferați într-un castron mare; se adauga maioneza, ceapa, hreanul, nucsoara, sare si piper. Se pune în coji de morcov.
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Combinați pesmetul, 1 lingură de unt și boia de ardei; se presara peste morcovi.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se înmoaie.