Morcovi la grătar
Morcovii la grătar necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 225 de calorii . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați cimbru, sos bbq, miere și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Merge bine ca garnitură. Vă este oferită de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Cu un scor spoonacular de 32% , acest fel de mâncare este destul de prost. Rețete similare sunt Morcovii murați , Morcovii glazurați cu agave și Morcovii înăbușiți .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit.
Amestecă toate ingredientele într-un bol mare și amestecă până când morcovii sunt bine acoperiți.
Transferați amestecul pe o tavă mare de copt cu margini, distribuind morcovii uniform.
Coaceți până se rumenesc și se înmoaie, amestecând ocazional,