Morcovi Glazurați Cu Rodie
Morcovii glazurați cu rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, morcovi, suc de rodie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Morcovi glazurați cu rodie-balsamic, Morcovi De Cimbru De Rodie, și Salată Kamut cu morcovi și rodie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați morcovi și saut, amestecând ocazional, 5 minute.
Adăugați suc de rodie, băț de scorțișoară, sare și piper și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede și lichidul este redus la o glazură, 20 până la 25 de minute.
Adăugați semințe de coriandru și gătiți, amestecând, 1 minut. Aruncați bățul de scorțișoară și serviți morcovii fierbinți sau la temperatura camerei.