Morcovi fierți cu cimbru
Morcovii fierți cu cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 107 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sare și piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Umăr de miel fiert cu cimbru, morcovi și fenicul, Morcovi Cu Cimbru, și Morcovi cu miere și cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți untul la foc moderat.
Adăugați morcovii, usturoiul și cimbru și condimentați cu sare și piper. Gatiti, aruncand frecvent, pana cand morcovii sunt fragezi, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se adaugă bulionul de pui, se fierbe și se ia de pe foc.
Acoperiți morcovii cu o rundă de hârtie pergament și acoperiți tigaia cu un capac. Fierbeți morcovii la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până când sunt foarte fragede. Aruncați crenguțele de cimbru și serviți.