Morcovi dulci și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii dulci și orezul. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de ghimbir, morcovi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Dulci, Orez sălbatic și morcovi, și Orez Cremos Și Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 kilograme de morcovi și 1 (14 uncii) de bulion de pui într-o tigaie la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere; gatiti, amestecand des, 12-15 minute sau pana cand morcovii sunt crocanti - fragezi si bulionul se reduce la aproximativ 1/4 cana. Se amestecă 1/3 cană de conserve de caise, 2 linguri de sos de soia, 2 lingurițe de ghimbir proaspăt ras și piper după gust; gatiti, amestecand continuu, 10 minute sau pana cand amestecul se ingroasa si morcovii sunt glazurati.
Se servește peste orez fiert în pungă sau pregătit pentru cuptorul cu microunde.