Morcovi Confiate
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, morcovi confiate ar putea fi un minunat fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită zahăr brun, morcovi tineri, portocale și sare de mare și piper. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Morcovi Confiate, Morcovi Confiate, și Morcovi Confiate.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați toate blaturile de morcov, cu excepția a 1 inch, lăsând puțin verde.
Puneți morcovii într-o tigaie mare de mică adâncime, adăugați uleiul și condimentați cu sare și piper. Întoarceți-vă pentru a acoperi morcovii. Lipiți-le la cuptor și coaceți timp de 30 de minute, până când morcovii sunt fragede.
Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic. Rotiți tigaia și gătiți până când untul începe să devină maro și nuci. Strângeți sucul din jumătățile de portocale, adăugați zahărul brun și chimenul și continuați să gătiți timp de 2 minute sau până când este siropos.
Scoateți morcovii din cuptor și aranjați-i pe un platou.
Stropiți untul maro portocaliu peste morcovi și serviți.