Morcov Cu Brânză Cheddar
Cheddar Brânză morcov ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 185 calorii. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Un amestec de morcov, biscuiți, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheddar și morcov Mac și brânză, Mușcături de morcov și cheddar, și Rulouri Sandwich cu morcovi și Cheddar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și brânza cheddar timp de 1 minut.
Adăugați morcovul, arahidele, ceapa și mărarul; se amestecă bine.
Pe un platou de servire, formați amestecul într-un 8-in. jurnal, conic un capăt pentru a forma o formă de morcov. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2 ore sau până la servire.
Așezați pătrunjelul la capătul larg pentru blatul morcovului.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Numele Lui Renard Brut]()
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier