Monte Cristo Sandwich

Monte Cristo Sandwich
Monte Cristo Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.75 pe portie. O porție conține 524 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de jeleu de coacăze, lapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bennigan ' s Monte Cristo Sandwich-faceți acest faimos sandviș acasă, Monte Cristo Sandwich, și Monte Cristo Sandwich.

Instrucțiuni

1
Așezați oul și laptele într-o farfurie largă și superficială și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Bateți până când oul este rupt și încorporat uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Așezați 2 felii de pâine pe o suprafață de lucru și întindeți 1 linguriță de muștar pe fiecare. Împărțiți șunca și curcanul între feliile de pâine acoperite cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ardei ArbolArdei Arbol
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Așezați jumătate din brânză deasupra fiecărei grămezi de carne. Închideți sandvișurile cu restul de 2 felii de pâine. Apăsați ușor pe vârfurile sandvișurilor pentru a compacta ușor.Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic până la spumare. Folosind mâinile, Așezați 1 sandviș în amestecul de ouă rezervat, răsturnând pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți sandwich-ul în tigaie. Repetați cu al doilea sandwich.Se prăjește netulburat până când fundul sandvișurilor se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți și prăjiți până când cealaltă parte se rumeneste și brânza se topește, cu aproximativ 4 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se transferă în farfurii de servire, se pudrează cu zahăr pudră și se servește cu jeleu de coacăze roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze RoșiiJeleu De Coacăze Roșii
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista