Monkfish înăbușit: Coda în Umido

Monkfish înăbușit: Coda în Umido
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Monkfish: Codan în Umido. Această rețetă face 6 porții cu 328 de calorii, 29 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 7,76 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, ardei gras, ceapă și pătrunjel. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 71%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Monkfish la abur: Polpo în Umido, Codan alla vaccinara (Cozi de bou în stil măcelar) și Monkfish înăbușit cu slănină și roșii.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă cu fundul greu, încălziți 3/4 din ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Adăugați ceapa, ceapa perla, frunza de dafin și usturoiul. Gatiti, amestecand, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Mai gatiti cateva minute, amestecand continuu, apoi adaugati vinul rosu, si gatiti 5 minute continuand sa amestecati continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
4
Adăugați sosul de roșii, piureul de ardei și vinul alb. Se condimentează cu sare și piper, se aduce la fierbere, apoi se reduce la fiert și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
5
Adăugați peștele și fierbeți până devine opac, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Scoateți ceapa și adăugați lingura rămasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Presărați pătrunjelul și împărțiți uniform în 6 boluri încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Monkfish funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista