Monkfish învelit cu slănină
Bacon-învelit monkfish este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 599 calorii, 41G de proteine, și 46G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, vinaigrette, rashers dry-cure rindless streaky bacon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 236 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Pește-călugăr învelit în Escarole într-un sos de roșii-măsline, Monkfish Fiert Cu Slănină Și Roșii, și Muschi de iepure învelit cu slănină cu sos de căpșuni cu slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați 1 file de coadă de călugăr pe o scândură, presărați frunze de cimbru și condimentați.
Așezați celălalt file deasupra cu vârful conic în direcția opusă, astfel încât fiecare capăt să aibă un capăt gros și unul subțire butted împreună.
Așezați slănina pe o scândură, ușor suprapusă și puneți peștișorul în centru. Înfășurați peștele în rashers, astfel încât să se țină destul de ferm.
Încălziți grătarul timp de 3-5 minute. Tapetați tigaia pentru grătar, așezați peștișorul pe ea, cu slănina alăturată dedesubt.
Grătiți aproximativ 7-10 minute până când slănina începe să fie crocantă, apoi întoarceți-o cu grijă și gătiți încă 7-10 minute. În același timp, grătiți jumătățile de roșii. De îndată ce peștișorul se simte ferm când este apăsat deasupra, îndepărtați și lăsați să stea 5 minute. Salvați orice suc de tigaie din hârtie și stropiți în vinetă.
Tăiați peștișorul în medalioane, ușor pe diagonală. Îmbrăcați salata de năsturel cu vinetă și sucuri și împărțiți-o între patru farfurii.
Așezați peștișorul deasupra, condimentați cu piper și serviți roșiile alături. Frumos cu cartofi noi pentru copii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Monkfish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.