Monkfish prăjit cu linte curry și conopidă de unt rumenită
Monkfish prăjit cu linte curry și conopidă de unt rumenit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 629 calorii, 41G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Dacă aveți ulei de măsline, boia de ardei, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Conopidă Prăjită Cu Unt Rumenit, Piure de conopidă "cartofi" cu unt rumenit, și Corried Monkfish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 4 ingrediente pentru a fierbe în cratiță medie. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, aproximativ 17 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul în blender; adăugați 3 linguri de apă și piure până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu, amestecând și adăugând mai multă apă în sosul subțire, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă ceapa, morcovii și țelina; saut până la moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
3
Adăugați linte, curry și boia; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pudră De Curry
4
Adăugați 2 1/2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când lintea este fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute. Descoperi; se amestecă până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
5
Între timp, gătiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adauga conopida; saut pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
7
Adăugați 1/4 cană de apă; acoperiți și gătiți până când conopida este crocantă-fragedă și apa se evaporă, cu aproximativ 3 minute mai mult. Se amestecă amestecul de linte. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Conopidă
Linte
Apă
8
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de servire.)
1
Se amestecă pătrunjelul și coaja de lămâie în castron. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lamaie
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Presărați peștișorul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Monkfish
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pește;saut până la doar opac în centru, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Împărțiți sosul în 4 farfurii. Lingură amestec de linte alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Sos
5
Așezați peștele deasupra lintei; se presară cu gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Pește
6
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la unele supermarketuri.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.