Monkfish prăjit cu linte curry și conopidă de unt rumenită

Monkfish prăjit cu linte curry și conopidă de unt rumenită
Monkfish prăjit cu linte curry și conopidă de unt rumenit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 629 calorii, 41G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Dacă aveți ulei de măsline, boia de ardei, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Conopidă Prăjită Cu Unt Rumenit, Piure de conopidă "cartofi" cu unt rumenit, și Corried Monkfish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente pentru a fierbe în cratiță medie. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, aproximativ 17 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul în blender; adăugați 3 linguri de apă și piure până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu, amestecând și adăugând mai multă apă în sosul subțire, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă ceapa, morcovii și țelina; saut până la moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați linte, curry și boia; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Pudră De CurryPudră De Curry
4
Adăugați 2 1/2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când lintea este fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute. Descoperi; se amestecă până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
5
Între timp, gătiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adauga conopida; saut pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
7
Adăugați 1/4 cană de apă; acoperiți și gătiți până când conopida este crocantă-fragedă și apa se evaporă, cu aproximativ 3 minute mai mult. Se amestecă amestecul de linte. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
LinteLinte
ApăApă
8
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de servire.)
1
Se amestecă pătrunjelul și coaja de lămâie în castron. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Presărați peștișorul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MonkfishMonkfish
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pește;saut până la doar opac în centru, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Împărțiți sosul în 4 farfurii. Lingură amestec de linte alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
SosSos
5
Așezați peștele deasupra lintei; se presară cu gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
PeștePește
6
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la unele supermarketuri.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista