Momofuku aripi de pui este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 103G de grăsime, și un total de 1163 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de soia, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi de pui cu vinetă Momofuku Octo, Momofuku Pui Prăjit, și Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Separați aripile în 3 bucăți (vârfuri, aripi și tobe) tăind la ambele articulații. Rezervați vârfurile aripilor pentru tara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
2
Combinați apa, sarea și zahărul într-un recipient mare cu un capac etanș sau o pungă mare de plastic resigilabilă (cel puțin 4 litri) și amestecați până când sarea și zahărul sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați aripile de pui și tobe în amestecul de saramură, acoperiți și refrigerați timp de 1 până la 4 hours.To faceți tara, încălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De Pui
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați vârfurile aripilor și 2 linguri de ulei într-o tigaie mare pentru cuptor și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți până când vârfurile aripilor sunt maro auriu închis, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți tigaia din cuptor, puneți-o la foc mediu și adăugați încet sake și sos de soia, răzuind orice bucăți rumenite cu o spatulă plată. Se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate, aproximativ 40 de minute. Se strecoară și se lasă tara deoparte (aruncați vârfurile aripilor).Odată ce aripile și tobele de pui au terminat de sărat, încălziți grăsimea de rață sau de porc într-o oală mare, cu un capac strâns, la foc mic, până când grăsimea este de 190 de metri până la 200 de metri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De Pui
Sos De Soia
Grăsime De Porc
Rață întreagă
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuptor
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți aripile și tobele din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Adăugați aripile și tobele în grăsimea fierbinte și gătiți, acoperite, la foc foarte mic până când sunt fierte, aproximativ 30 până la 40 de minute. (Nu gătiți prea mult puiul; ar trebui să existe în continuare textură și mușcătură de carne.) Când aripile și tobele sunt gata, scoateți-le într-un vas de copt sau o foaie de copt folosind o lingură cu fante și rezervați grăsimea pentru o altă utilizare.Când sunteți gata să terminați aripile și tobele, încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în partea de sus. Fierbeți aripile și tobele, rotind tigaia la jumătatea drumului, până când pielea este crocantă și maro aurie, aproximativ 5 minute. Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Odată sclipitoare, adăugați usturoi și ardei iute și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute. (Asigurați-vă că usturoiul nu se rumeneste.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Carne
Ardei Iute
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Foaie De Copt
Tava De Copt
Pui Broiler
8
Adăugați mirin și gătiți până când mirosul de alcool dispare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
6 Chifle Cu Susan, împărțite
9
Adăugați tara, amestecați pentru a combina și gătiți până când sosul se reduce la o consistență ușoară de sirop, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
10
Adăugați aripile și tobele și aruncați pentru a acoperi, acoperiți cu scallions feliate și serviți.Asocierea băuturilor: Henriot Champagne Brut Souverain NV, Franța. Alimentele lipicioase, picante și dulci au nevoie de ceva curat și strâns pentru a menține echilibrul. Această șampanie complexă face trucul cu arome de mere și piersici și o margine ușor fumurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanie
Aripi De Pui
Ceapa Verde
Bea
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.