Mold pentru gelatina de afine
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Mucegaiul cu gelatină de afine ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 304 calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 1,05 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Mergeți la magazin și cumpărați topping bătut, cremă de brânză, amestec de lime jell-o® și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare cu lingura de 20% . Formă pentru gelatină de afine , Formă pentru gelatină cu afine și ananas și Formă pentru gelatină cu afine aromate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți gelatina de afine conform instrucțiunilor.
Se toarnă într-un vas de 9 x 13 inci. Se amestecă merișoare. Se da la frigider pentru cel putin 4 ore sau pana se fixeaza.
Pregătiți gelatina de lămâie conform instrucțiunilor. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu crema de branza.
Se amestecă în ananas. Așezați încet peste gelatină de afine. Lăsați să se stabilească cel puțin 4 ore.
Chiar inainte de servire, se intinde pe topping batut si se presara cu nuca tocata.