Mojitos de căpșuni-lămâie ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 250 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie, ROM îmbătrânit, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Moscato Mojitos cu căpșuni și lămâie, Mojito Cu Căpșuni, și Mojito Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Într-un agitator de cocktail, amestecați panele de lămâie cu căpșunile întregi și frunzele de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
2
Adăugați gheață și romul, sucul de lămâie și siropul de trestie de zahăr; se agită bine. Se strecoară în pahare highball zdrobite cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vermut Stropitor
Miere De Citrice
3
Garnisiți cu jumătățile de fructe de pădure și crenguțele de mentă.