Mocha Trufe
Trufe reteta Mocha ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 113 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 24. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cacao, kahlua, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mocha Trufe, Mocha Trufe, și Mocha Trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă smântână într-o tigaie de 1 până la 2 litri.
Se adaugă pudra de espresso și se amestecă până se dizolvă. Aduceți amestecul de cremă la fierbere la foc mare. Între timp, puneți ciocolata tocată într-un castron.
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată și se amestecă ușor cu o spatulă flexibilă până când ciocolata se topește și amestecul este neted. (Dacă ciocolata nu se topește complet, așezați vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe și amestecați până se topește și se omogenizează.) Se amestecă în Kahlua. Răciți amestecul până când este ferm, cel puțin 3 ore; dacă doriți, acoperiți și
se răcește până la 1 săptămână.
Tapetați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu o bucată de hârtie cerată. Cu o lingură, scoateți porții de 1 lingură de amestec de ciocolată; așezați pe hârtie cerată. Dacă amestecul este prea ferm pentru a scoate, lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 10 minute.
Așezați 1/4 cană de cacao pe o farfurie cu margini. Îndepărtați ușor mâinile cu cacao. Cu mâinile, rulați fiecare lingură de amestec de ciocolată într-o bilă, apoi rulați în cacao pentru a acoperi.
Așezați fiecare trufă într-o ceașcă mică de bomboane de hârtie (Vezi notele). Pentru depozitare, așezați trufe între straturile de hârtie cerată într-un recipient etanș și răciți. Sfătuiți destinatarul să se răcească și el, apoi aduceți la temperatura camerei chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.