Mocha-Cheesecake Cu Ciocolată

Mocha-Cheesecake Cu Ciocolată
Mocha-Cheesecake de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 314 calorii. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de prăjituri cu ciocolată, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Ciocolată Mocha, Cheesecake Cu Ciocolată Mocha, și Cheesecake Cu Ciocolată Mocha.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente într-un castron; aruncați cu o furculiță până se umezește. Apăsați amestecul în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a pregăti umplutura, combinați cacao și Kahlua și amestecați bine cu un bici. Bateți brânzeturile și smântâna la viteza mare a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
KahluaKahlua
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați 1 1/4 căni de zahăr, făină și vanilie; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați ouă și albușuri, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită; coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute sau până aproape gata. Cheesecake se face atunci când centrul abia se mișcă atunci când pan este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Garnisiți cu boabe de cafea, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista